1
1
ECDL Srbija
1
GCL - Global Commerce Licence
1
ECDL Srbija - Tableti za poslodavce
1
ECDL akreditovani seminari za nastavnike - ZUOV
1
1
1
1
1

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

1
1
Prijava na mail listu Želim da primam obaveštenja JISA
1

 

IT Sigurnost za mlade

 

JISA – Jedinstveni informatički savez Srbije realizuje projekat „IT sigurnost za mlade“ – edukacija mladih u oblasti IT sigurnosti po međunarodnom standardu uz podršku Ministarsva omladine i sporta Republike Srbije.

Tokom trajanja projekta, organizovaće se 10 jednodnevnih radionica u Beogradu i Novom Sadu. Radionice su namenjene svim mladima koji treba da razumeju koncepte koji se odnose na bezbedno korišćenje IKT u svakodnevnom životu i koji žele da posedujeu veštine i znanja o bezbednim mrežnim konekcijama, korišćenju interneta, pravilnom korišćenju podataka i informacija. Obuka je korisna sve mlade koji žele da zaštite svoje podatke i digitalni identitet.

Program je u skladu sa ECDL modulom IT sigurnost. I najaktivnijim učesnicima biće omogućeno besplatno polaganje i sticanje ECDL sertifikata za modul IT sigurnost.

Pozivamo sve zainteresovane mlade da nam se jave i da iskoriste priliku za besplatno sticanje znanja i veština u oblasti IT sigurnosti.

Za više informacije pozovite 011 2620374 ili nam pošaljite e-mail office@jisa.rs.

 

 

 


Časopis InfoReview je prva domaća periodična publikacija za prenos i prezentaciju naučnih informacija i nauke o računarima, naučno-stručnih rešenja u oblasti informatike, računarstva i telekomunikacija
...