XII kongres JISA


XII Kongres JISA

6. do 10. juna 2007. hotel "Plaža", Herceg Novi

PRIHVAĆENI RADOVI

GENERALNI SPONZOR

Evropska privredna komora

DIJAMANTSKI SPONZOR

ZLATNI SPONZOR


Tematske oblasti

 1. E - business, tokovi elektronske trgovine, kao i pitanja elektronske zaštite
 2. E – banking, bankarski info sistemi, kartičarstvo
 3. E – government
 4. Open source tehnologije
 5. E – learning i ECDL
 6. ICT i razmena sa evropskim zemljama
 7. Informacioni sistemi i računarske mreže
 8. Kompjuterski kriminal, problemi i potencijalna rešenja
 9. Telekomunikacije i integralni bežični sistemi
 10. Mobilni provajderi i nove mogućnosti
 11. Telemedicina i Zdravstvo
 12. Izdavaštvo – elektronska knjiga, multimedija
 13. Digitalna arhiva – rešenja za velike sisteme
 14. Digitalne karte – GIS sistemi
 15. Proizvodnja i rešenja u privredi, zdravstvu, obrazovnim institucijama
 16. Razvoj softvera i softverskih alata

Osobe za kontakt:
Aleksandra Stojaković, Bojana Minić, Manja Mirović
JISA - 11000 Beograd, Zmaj Jovina 4,
tel. (011) 2620-374, 2622-668, 2632-996, fax 2626-576
E-mail: jisa@jisa.org.yuGENERALNI MEDIJSKI POKROVITELJ:
JISA INFO

Časopis JISA Info je prva domaća periodična publikacija za prenos i prezentaciju naučnih informacija i nauke o računarima, naučno-stručnih rešenja u oblasti informatike, računarstva i telekomunikacija.

Časopis JISA Info objavljuje originalne naučne radove iz oblasti operacionih istraživanja, softverskog inženjeringa, veštačke inteligencije, ekspertnih i informacionih sistema, neuronskih mreža itd., kao i prethodna saopštenja, pregledni i stručni radovi o informatičkim dostignućima u zdravstvu, obrazovanju, trgovini, privredi, nauci, itd. Objavljuju se i najveći i najvažniji skupovi u zemlji i inostranstvu, kao i aktuelna domaća izdanja: knjige, priručnici, časopisi, intervjui sa naučnim radnicima, stručnjacima i poslovnim ljudima renomiranih institucija i firmi.


IT TV produkcija je specijalizovana nezavisna producentska kuća osnovana 2003 godine od strane iskusnih TV profesionalaca. Do sada je bila pretežno okrenuta IT tržištu i potrebama IT kompanija za TV produkcijom. Od produkcije specijalizovanih emisija, namenskih reportaža i filmova do PR usluga i produkcije TV spotova, po principu sve na jednom mestu. e-TV postala je specijalizovana TV emisija sa interesantnim sadržajima za celokupno tržište Jugoistične Evrope.
ICT - MEGABIT Emisija nastoji da bude pouzdan vodič kroz naizgled zamršene lavirinte informacionih sistema, noviteta na polju hardvera, interneta... Dobitnik nagrade Diskobolos 2006. za najbolju emisiju iz oblasti ICT.
Nedeljom u 19,30 sati... Reprize: ponedeljkom u 16,30 i petkom u 14,30... Urednik: Vladimir Jovanović

Nezavisna autorska produkcijaNezavisna autorska produkcija "Vanya Production" nastala je kao plod dugogodišnje saradnje grupe dokazanih autora. ICT Plus je specijalizovana emisija iz oblasti informaciono komunikacionih tehnologija, ima edukativno promotivni karakter, posvećena je proširenju informatičke pismenosti, posebno kroz promociju ECDL-a. Emisije se ustupaju bez nadoknade svim zainteresovanim TV stanicama (i drugim zainteresovanim medijima).
 

Interesovanje za Kongres JISA iz godine u godinu je sve veće, tako da očekujemo mnogobrojne učesnike koji će nam prezentovati svoja znanja i iskustva u odabranim tematskim oblastima.... Dobrodošli

Arhiva:   XI kongres JISA, i V SEFICT